Horní a dolní pečení samozřejmě chápu. Gril se rozlišuje malý a velký, v tom se vůbec nevyznám. To stejné je, že moc nerozumím rozdílu mezi horkovzduchem a ventilátorem. Četla jsem v nějaké diskusi, že horkovzduch je dobrý akorát tak na pečení vánočního cukroví a jinak je lepší ventilátor. Tohle je pro mě španělská vesnice
, proto uvítám zkušenosti jiných. Máme omezené finance, proto opravdu neuvažuji nad parní troubou apod., ani ta indukce pro mě teď asi nebude aktuální, protože nechci momentálně měnit nádobí a to současné bych používat nemohla. Není to jediný důvod, samozřejmě i finanční.
Lidový rok - DubenPraha 4
Ukliďme svět, ukliďme Česko - jaro 2018Praha 4
Malí fotografové: Tajemný portrétOlomouc
Haló JácíčkuKladno
Konstelace - seminářPraha 8 Další akce nalezte zde
Velikonoční kynutý koláč ala volské oko
Perníkový beránek Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.