Re: Vychytávky v kuchyni
Doporučila bych hodně šuplíků, i hlubokých. Výsuvy už jsou bez problémů a šuplíky jsou mnohem přehlednější než skříně. Já u každé své další kuchyně jich mám víc a víc, a kdybych zařizovala ještě nějakou, patrně se bez skříněk (pod linkou) obejdu vůbec. Tahat velký hrnec ze zadní řady ve skříňce - nic moc, takže jsem i hrnce přesunula do hlubokých šuplat a ve skříňkách mám papiňák, formy na pečení, prostě co se moc nepoužívá.
Rozhodně doporučuju nerezový dřez - je fakt, že úplně naleštěný pořád není, ale rozumná čistota se mi tam udržuje výrazně líp než ve smaltovaném, co jsem měla dřív.
Dvířka linky mám teď smetanově lakovaná, pololesklá (prostě ne mat, a ani vysoký lesk) a udržují se celkem slušně, ale předtím jsem měla matnou dýhu olši a taky to bylo ok.
A bacha na úchytky, ať nejsou moc malé a ať je za nimi dost prostoru pro prsty. Rozhodně žádné knoflíky, to je na mastné prsty hrob (jednou jsem tu chybu udělala).
Šťastnou ruku!
Odpovědět