. Snazší je to postupně v několika fázích. Pro začátek vynechat kupované pečivo a péct si vlastní celozrnný kváskový chléb. Výhoda pečiva je, že je rychle po ruce, jen se něčím namaže. To stejné můžeš provést s kváskovým chlebem a bude to mnohem zdravější, výživnější, stravitelnější (tedy s ohledem na to, co namažeš). Posléze můžeš do těsta přidávat "celou" obilovinu - uvařené obilí. A posléze chleba ne péct, ale napařovat. Dále místo chleba se dá mazat na různé obilné placičky a nebo nemazat, ale jíst rovnou obilí (jako přílohu - jak jsme zvyklí jíst rýži - nebo ve formě kaše).
Lidový rok - DubenPraha 4
Ukliďme svět, ukliďme Česko - jaro 2018Praha 4
Malí fotografové: Tajemný portrétOlomouc
Haló JácíčkuKladno
Konstelace - seminářPraha 8 Další akce nalezte zde
Velikonoční kynutý koláč ala volské oko
Perníkový beránek Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.