22.12.2015 14:15:41 Anni&Annika
Re: steak z tuňáka
margit....steak, vysoky tak cca 1,5cm delam tak, ze osmazim prudce na jedne strane, ja nevim....3 - 4 az 5 minut minut?, pak otocim, osmazim na druhe strane, ale o fous min a pak to prikreju talirem. Mam takove dole nerovne, tak to neni uplne tesne...no a tak to necham dalsi 2 minuty? Pak to vyndam a serviruju. Podle toho co to je za maso k tomu ke konci udelam omacku /cerveny pepr, smetana, sul/ ci delam omacku mimo, v jinem kastrulku.
Jo a manzel ma rad medium a jeste se mi nestalo, ze bych to netrefila.
Takze takhle bych delala toho tunaka.
Ale ja ti presny cas nereknu. Ja ty steaky delam pomerne casto a uz to proste poznam a cas u toho nesleduju. Ja sleduju to maso

Hele, ja ani masa nesnim kila. Mam rada dobre a kvalitni maso /jedno jestli jehneci, teleci, hovezi, veprove/ a na to nemusim mit na taliri 600g T-Bone steak....
Odpovědět