8.7.2017 11:56:55 dryjáda
Jídlo do extrémních podmínek
Všechnu invenci už jsem letos vyplácala na čundru. Nejsme zrovna konzervový typy. (už jsme měli čočku, špagety s boloň. a podobné mňamky). Jedu někam, kde nebude obchod, bude tam strašný horko, nebude tam voda ani elektřina. Vodu budeme složitě dovážet. Jídlo tedy bude muset být úplně trvanlivé. Nejbližší hospoda 60 km.
Kdysi tu proběhla diskuse o zajímavých jídlech už hotových. Potřebuji hotovky pro čtyři lidi. Vařit se bude na ohni nebo na plynu (bombě) v kastrolu. Cena není tak důležitá jako aby to bylo něco lepšího než vepřové ve vlastní šťávě. Ale tím taky nepohrdneme- prosím napište i svoje tipy na konzervy. To co mají v Lidlu už mě leze nosem, je to všechno ukrutně přesolený.
Času na přípravu je dost a třeba to pomůže i jiným lidem.
Odpovědět