Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
| Girili | 117849 |
|
|
28.3.2018 14:21:51
Myslim si, ze chlapi v ciste chlapskem tymu se k sobe dokazi chovat dost jinak nez ve smisenem tymu. Treba o dost drsneji, aby se vybicovali k maximalnim vykonum. Dalsi vec je, ze v mixu by nikdy nedosahovali takovych casu, coz je pro nekoho, kdo je zvykly prekonavat hlavne sam sebe, dost omezujici.
![]() Samozrejme jen teoretizuju, sama nemam s deblem na zavodech zadne skusenosti, jezdila jsem jen amaterske zavody K1. |
| Slupka | 133444 |
|
|
28.3.2018 14:12:59
Girili, mě samozřejmě štve, že jim zrušili kategorii a cítím s nimi. Tím jsem téma začala. Jasně, že jim ty sehrané roky, které teď mohli úročit, zpátky nedá. Důvody jsou absurdní.
Ale dle mého by se šikovnou vodačkou, která už taky něco umí, nezačínali úplně znovu. To by fakt nemělo smysl, po pětadvacítce. Jak to myslíš, "jiný sport"? Jezdila jsem s klukama i s holkama (zdaleka ne na takové úrovni, jen české VTJZ), a ano, bylo to trochu jiné v tom, že holky byly fyzicky slabší, ale tím rozdíly končily. Cit pro vodu, nasazení, odvaha, ochota spolupracovat - cit pro tu souhru dvou lidí na lodi... to mi nepřišlo jiné. Nebo je? Nebo je málo těch holek? Nenašli by parťačky? Mezi dorostenkami třeba? Však mohou jezdit ještě deset let třeba ![]() Mně to prostě přijde jako ohrnování nosu nad vodačkami, a přitom máme špičkové - srovnatelné s úspěchy mužů. |
| Girili | 117849 |
|
|
28.3.2018 13:45:20
Slupko, proc te to tak nazvedava? Jezdili spolu strasnou dobu, byli sehrani, jejich vykonost dosahovala vrcholu a oni jim to skrouhnou? Maji zacinat znovu v uplne jinych tymech, s nekym, jehoz vykonost nikdy nebude takova jako byvaleho partaka?
Ver tomu, ze s chlapem v tymu a s zenskou v tymu, je to uplne jiny sport. Nehlede na to, ze nikdo jim ty sehrane roky neda a oni nejsou nejmladsi. ![]() Me spis nadzvedava, ze se muze zrusit cela kategorie kvuli "nevyváženost počtu mužských a ženských kategorií". To mi prijde naprosto k ![]() |
| Slupka | 133444 |
|
|
28.3.2018 13:25:44
https://www.sport.cz/ostatni/vodni-sporty/clanek/975713-chteli-se-loucit-na-vrcholu-jenze-kvuli-funkcionarum-konci-cesti-olympionici-predcasne.html#hp-sez
|
| Slupka | 133444 |
|
|
28.3.2018 13:25:19
Je mi celkem líto vodáků deblkanoistů, kterým zrušili kategorii (na OH i MS i ve Světovém poháru), a s tímto přednastavením (pochopením) jsem četla rozhovor s naší špičkovou dvojkou, která mohla ještě hodně vyhrávat. Viz odkaz v dalším příspěvku.
Překvapilo mě ale nemile, že "obecně nevěří moc mixům", tedy smíšeným dvojicím v lodi. Co to jako je? Co proti nim mají? Měla bych to téma dát spíš do genderu? Rozumí tomu někdo ze zdejšího vodáctva, co jim na mixech nevoní? Proč se nedají dohromady do lodí s šikovnejma babama a nejedou dál? |
| zefýr | 58223 |
|
13.3.2018 22:31:19
Milado, úplně je oba vidím
![]() |
| Milada. | 779 |
|
|
13.3.2018 21:55:01
Ano, ano, perej u Hubertusu. Manzel s dcerou se tam udelali, manzel v tu chvili napr. utopil multifokalni bryle za 7000
, oba hledali po cele rece crosky a dalsi uplavane veci. Kdyz poloslepy manzel vylil vodu z lodi, nasel nektere z tech uplavanych veci, tak si promnul oci a myslel, ze nejen blbe ke stari bez bryli vidi, ale ze mu to zrejme i blbe mysli. To, co spatril, ho rozeskalo. Sestnactila fakanka, uplne mokra, v mokrych kratasech apod. sedela na barelu, na kolenou zrcatko, v ruce sminky a opravovala si mejkap:- D ![]() ![]() , nebot ho mela uplne od vody porusenej ![]() Jak tak manzel drzel padlo, myslel, ze ji ubije (a kazdej soud by ho osvobodil, tomu verim ) |
| Zasjaj. | 54917 |
|
|
13.3.2018 19:44:23
Ohre je imho nejkrasnejsi, ale jezy nejsou sjizdny temer zadny
|
| Hanka 75 | 76332 |
|
|
13.3.2018 14:59:10
díky, uvidíme, kterou vybere manžel, ale Ohře, Otava nebo Berounka delší část to bude.. a i když ne všechny letos, tak postupně je dáme
Už se těším, že časem pojedu i já s nejmenší, s tou zatím jen jednodenní akce. |
| Katka a 2 výrostci | 141251 |
|
13.3.2018 12:20:25
My jsme Ohři naposled jeli z Kynšperka do Klášterce nad Ohří, na kolik to bylo dní už si nepamatuju, 5 nebo 6, to si najdi na webu a zvolte trasu aby v tom byl Loket a Hubertus.Hrad Loket je fajn a jednu noc se spí na lesním tábořišti Hubertus, kde je moc pěkná peřej.Možná Ohři letos zase dáme, mě se líbí.
|
Lidový rok - DubenPraha 4
Ukliďme svět, ukliďme Česko - jaro 2018Praha 4
Malí fotografové: Tajemný portrétOlomouc
Haló JácíčkuKladno
Konstelace - seminářPraha 8 Další akce nalezte zde
Velikonoční kynutý koláč ala volské oko
Perníkový beránek Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.