Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
| Slupka | 133444 |
|
|
21.3.2018 18:24:10
Buchli, dobrá, uvidím, až se dostanu na tvoji kilometráž
zatím mi to s mými botami a běháním nepřišlo potřeba. |
| Buchli | 121873 |
|
|
21.3.2018 18:01:54
Slupko, myslím, že nohy trpí v každých botách. Hlavně když člověk běhá prakticky denně a běhá hodně.
Podle mě je trocha toho střídání na místě. |
| Ala77 | 143515 |
|
|
21.3.2018 17:59:49
1 rok
|
| Líza | 17721 |
|
|
21.3.2018 13:51:24
Mně si o víc bot řekly nohy samy. V létě beru silnicky i do lesa, když zrovna nebezime v zaprahu. Ty ale nedrží na bahně, sněhu... a v zaprahu chci tvrdší boty, mám v nich jistější nohu.
|
| Slupka | 133444 |
|
|
21.3.2018 13:39:33
Buchli, nedá mi to... doporučení střídání bot aby si nohy odpočinuly patrně předjímá, že nohy v daných botách nějak trpí. Aspoň mírně :) Já teda se snažím vybrat boty tak, abych o nich prakticky nevěděla - nesmí nikde omezovat nohu (třeba tlačit prsty k sobě), být cítit pod ploskou chodidla - klenbou, prostě jakkoli byť nepatrně vadit. Preferuji málo odpružené, s malým dropem, takže co nejblíže bosoběhu... ta bota by mi s nohou kromě ochrany před šlápnutím na ostrou věc a klouzáním v blátě (to si schválně zkuste - běžet bosky blátem třeba mírným svahem
) neměla dělat vůbec nic. Jako nedaří se to samozřejmě stoprocentně, ale skoro.Nemám pocit, že by si od těch bot potřebovala noha odpočinout. Takže točím pořád jedny max. dvoje - ovšem stejné. Taky jak je trochu oběhám jsou ještě přizpůsobenější noze - fakt už do nich vklouzávám jak do bačkor. Tak snad si neškodím, i když nemám patery ![]() Ale taky musím koupit nové. Jedny jsem dotrhala teď v Japonsku a nechala je tam. Trošku symbolicky Druhé jsou ty "starší", takže taky již děravé. A pak tedy mám ještě Salomony, které jsem vyhrála tuhle (ne kus, poukaz), ovšem omezena značkou nesplňují právě moje kritéria úplně ![]() |
| Slonisko | 65085 |
|
|
21.3.2018 13:38:56
Buchli, tak to píšou výrobci, u těch to chápu
. Já jsem strašně nerozhodná, občas nevím jestli si vzít sandály, pohory nebo nízký trekovky . S běháním je to jednoduchý - vezmu boty a jdu, stačí že se musím předtím rozhodnout, co na sebe, zvlášť když se pořád mění počasí![]() |
| Buchli | 121873 |
|
|
21.3.2018 13:31:45
Sloni.
Mám červený, růžový, oranžový, modrý a černý. Vybírám si podle nálady. Ale ne podle barvy, spíš podle terénu, počasí, a podle toho, co mám zrovna otlačený. ![]() |
| Buchli | 121873 |
|
|
21.3.2018 13:30:50
Slonisko, taky se píše, že je dobrý koupit si klidně více párů osvědčenýho modelu. Třeba v různé barevnosti.
|
| Slonisko | 65085 |
|
|
21.3.2018 13:07:05
Děkuju všem, mám širokou nohu, po dlouhém zkoušení jsem předloni vybrala Inov8, trailtalon, ty tlumenější (ještě je tu diskuze z podzimu 2016
). Když říkáte, že je to normální životnost, tak do nich asi půjdu znova. Běhám radši v terénu, i když silnicím se úplně vyhnout nejde, vlastně je toho asfaltu nakonec víc, než jsem si na začátku myslela, zvlášť když chci nějakou delší trasu tady v okolí. Ale asi i tak zůstanu u trailovek, aspoń hezky držej na sněhu. Kvůli jednomu silničnímu závodu, na který jsem se v nějakém pominutí mysli přihlásila, si silniční boty pořizovat nebudu.Buchli, pět párů bot bych asi nedala, jsem děsně konzervativní, stejně bych nakonec běhala jen v jedněch a ty ostatní by na mě smutně koukaly . |
| Kačeřice | 41851 |
|
|
21.3.2018 11:42:32
Já mám boty rok, naběháno mají tak 1500 km určitě, svršek je jako nový, kdyby se vypraly, ale už mě z nic bolí občas kolena. Tak 500 km si plánuju, že koupím nové, ale zatím není výběr. Tedy jedny jsem si minulý týden koupila a tak mě s nich brněly nohy, že jsem je druhý den vrátila.
|
Lidový rok - DubenPraha 4
Ukliďme svět, ukliďme Česko - jaro 2018Praha 4
Malí fotografové: Tajemný portrétOlomouc
Haló JácíčkuKladno
Konstelace - seminářPraha 8 Další akce nalezte zde
Velikonoční kynutý koláč ala volské oko
Perníkový beránek Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.