Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Supermanka | 151752 |
21.11.2016 13:36:16
Je to vlastně kniha fotek. Je to řešení pro lidi, kterým nestačí fotky na monitoru a zároveň pochopili, že vyvolané fotky v albech zaberou hodně místa a vyjdou ve finále dráž, protože člověk těch fotek nechá udělat kvanta.
Já dělám fotoknihy 1x ročně - jednu pro mámu (společně zážitky za celý rok + setkání s rodinou, vnoučaty, atd.), vyberu ty nejlepší fotky a ty pak ještě znovu proberu, ve finále použiju tak každou desátou. A napíšu k tomu takový nějaký vtipnější text, aby tam nebylo moc psaní, ale zase aby člověk věděl, o co jde a nenudil se u toho. Pak dělám fotoknihu dceři, která je nadšenec do koní - tak jí tam dávám fotky + vtipný text, takové shrnutí zážitků u koní za celý rok + je tam vždycky i patrný pokrok, který udělala. Jsou to u nich nejoblíbenější vánoční dárky a každá návštěva v tom taky vždycky listuje a baví se. Už to tak dělám asi 5 let, ale je to vždycky hodně pracný dárek. Jednodušší variantou je nechat systém, ať z vybraných fotek udělá během chvilky fotoknihu sám, ale to pak samozřejmě není úplně ono. |
susu. | 129001 |
21.11.2016 10:52:57
Lidi, co a k čemu je fotokniha?
|
Supermanka | 151752 |
21.11.2016 7:46:05
Jinak já se s tím "piplám" taky, s každou fotkou a popiskem, vše vkládám zvlášť a 10x kontroluju, o to větší byl šok, když mi pak přišel od Bontie hned dvakrát zmetek... a komunikace z jejich strany byl horor, řídí se heslem: "Vždy hledej chybu u uživatele". Naštěstí jsem měla pár stejných fotek v různých fotoknihách, někde byly vytištěné kvalitně a někde děsně - tak to už uznat museli.
|
Supermanka | 151752 |
21.11.2016 7:38:12
Dřív přes Slevomat Bontia, ale poslední roky se hrozně zhoršili v kvalitě, loni jsem musela dvě fotoknihy reklamovat a ani to opravené mi nepřišlo v odpovídající kvalitě, ale 23.12. už je člověk rád, když dorazí cokoliv - ale Bontiu už tedy nikdy.
Letos poprvé přes Slevomat MCL, cena neskutečně nízká + program jednoduchý + komunikace ze strany firmy zatím výborná, tak jsem zvědavá na kvalitu fotoknih a kalendářů, až mi dorazí :) Ale jednu fotoknihu od této firmy jsem viděla na jaře u kolegyně a líbila se mi, tak myslím, že to bude OK. |
KoproFka | 76193 |
20.11.2016 23:48:13
Bontia - vyhrála jsem tady na rodině poukaz ve fotosoutěži a od te doby delam vse jen tam... knihy i kalendáře. Maji akce na slevomatu, tak pokaždé v akci. Jsem moc spokojena - ale fakt je, ze ja se s tim desne piplam... s každou fotkou i s designem každé stránky. ..
|
zerat | 18305 |
20.11.2016 23:00:38
A ty ne??? Mimochodem je mi jasné, že extra třída bude stát klidně 2000 Kč (a třeba i více), ale jelikož se jedná o dárek pro devítileté dítě, tak nebudu volit to úplně nejdražší. Je to součást několika dárků, devítiletá by fotoknihu jako stěžejní dárek neocenila.
V každém odvětví jsou nějaké provozní náklady a nějaký zisk... a jsou akce a bývá i rozdíl v cenách dle provozovatelů... Kdyby akce a rozdíly nebyly, tak se po nich nikdo neptá. Afektovaný styl v Tvém příspěvku byl dle mého zbytečný. |
kreditka | 85904 |
20.11.2016 20:40:16
Happy foto v akci úplně v pohodě
|
tereza | 111055 |
20.11.2016 20:38:41
Říkám to proto, že pracuji v fotolabu a vím, kolik stojí výroba takové knihy. Papír a barvy na tisk nejsou zadarmo. Ale dneska by většina lidí chtěla všechno zadarmo.
|
zerat | 18305 |
20.11.2016 20:18:46
Všem díky za tipy Myslím, že půjdeme do Happy foto - čekám na chviličku volna (bez dětí) a půjdu na to kouknout.
|
zerat | 18305 |
20.11.2016 20:17:49
Já tomu rozumím - zase nějaká chytrá , která radí nebo si spíše chce rýpnout či zchladit si žáhu. Ovšem neměla by být líná a měla by si otevřít nějaký ten ceník fotoknih, o kterých tu byla řeč
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.