| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ráda bych se zeptala maminek, které mají děti opravdu blízko sebe - my budeme mít rozdíl necelých 13 měsíců - na jejich zkušenosti se sourozeneckými kočárky – tandemy. Ráda bych se zeptala zejména na konkrétní věc, a to polohování sedačky pro starší dítě, jak moc jde položit do lehu. Doma už sourozenecký kočár /pro jednu souroz. dvojici vyzkoušený/ máme – Quinny Freestyle 4XL s nástavbou, jsem s ním moc spokojená až na jedinou věc, a to je právě skutečnost, že přední sedačka, která je určená pro starší dítě nejde vůbec polohovat. Při vší snaze o to, aby děti spaly doma, se mi samozřejmě občas stalo, že mi nejstarší syn na této nepolohovací sedačce a usnul a spal v poměrně ostrém sedu, z něhož se mu hlava nakláněla na pravou či levou stranu, a vzhledem k tomu, že věk našich starších synů se v době narození miminka bude 3a3/4, 2a3/4 roku a 1 rok, budeme nepochybně trávit hodně času venku, tak se mi určitě nepodaří zcela se situaci, kdy dítě na nástavbové nepolohovací sedačce usne, vyhnout.
Otázka, kterou řeším tedy je, zda koupit resp. zda existuje kočárek, který má výhody toho našeho stávajícího a ještě k tomu polohovací sedačku pro starší dítě a nebo odjezdit s naším starým a osvědčeným Quinny.
Protože se ptám na úplně konkrétní věc, uvedu ještě několik podstatných věcí:
všechny naše děti jsou drobné,takže pro mne velikost obou sedaček není až tak zásadní
kočárek nebudeme vozit autem tudíž skládat
mhd míním jezdit jen nízkopodlažní a bydlíme v přízemí
Stávající kočárek je hodně robustní a stabilní /čtyřkolka/ s natáčení přední nápravou, takže se dá ale ovládat jednou rukou, má opravdu velký nákupní košík, ruční brzdu na zadní kola, kola jsou velká, nafukovací, takže se s tím dá docela jezdit i ve sněhu, menší dítě jezdí čelem k matce, dá se na něj nasadit autosedačka i korbička a jde z něj udělat „jednokočárek“. Nicméně to polohování přední sedačky tam není.
Doplňuji, že nechci kočárek se sedačkami vedle sebe /kluci chodí podle kočárku a to už bychom neprošli nikde/ a nechci Phil/Teds, ikdyž některé jeho výhody chápu.
Omlouvám se za dlouhý příspěvek a opravdu děkuji všem, kdo mi napíše své zkušenosti.
Hana

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.