| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Chtěla bych se zeptat na váš názor ,jestli mohu reklamovat kočárek a jestli je to závada k navrácení peněz ,když mi to nevymění a jak postupovat ,když reklamaci neuznají.
Na internetu (na stránkách této prodejny u nás ve městě )jsem si našla v lednu kočárek ,protože ho na prodejně neměli ,tak jsem chtěla aby mi ho objednali.Řekli mi ,že ho objednají jen když dám zálohu a potom si ho musím vzít ,jinak ho neobjednají(chtěla jsem si ho nejprve vyzkoušet a potom se rozhodnout jestli ho budu vůbec chtít) ,ale to odmítli ,že by ho už neprodali...A protože nikde jinde ho neměli ,musela bych si ho stejně koupit jedině přes internet (to jsem nechtěla -kvůli případné reklamaci,že by s tím potom byly problémy -nakonac jsou stejně)jsem svolila .Vybrala jsem si podle vzorníku barvu potahu ,barva hl.korby měla být stejná jako sporťák (byl to set ,který se dělá ve stejné barvě-kupovala jsem to dohromady ,bylo to finančně výhodnější,ale na účtence to bylo rozepsáno ...podvozek ,hlub.korba a sporťák +pláštěnka -vše zvlášť)potom se vymlouvali ,že je to každé zvlášť ,že mám potah z roku 2010 na korbě a sporťák potah z roku 2009 a to jsem kupovala v lednu 2010 !!!!Výmluva...Když kočár přišel na prodejnu ,ani mi ho nechtěli ukázat ,prý ať doplatím a můžu si vzít krabici a kdyby ,tam bylo " něco ",tak to můžu potom donést,chtěla jsem to vidět ,tak jsme to rozbalili ...ukázali mi hlub.korbu ,nasadili na podvozek a sporťák zůstal v igel.obalu ,chtěla jsem vidět jak se nasazuje ,ale řekli ,že by to bylo na dlouho,ať si to zkusím doma ,že se musí z hlub.korby vytáhnout všechno kovové a nasunout do hadrového obalu sporťáku ,jinak to nejde ,takže sporťák bez hlub .korby nejde nasadit(je to jen kus hadry za 3500)to mě tenkrát nevadilo i když jsem s tím nepočítala ,že to bude jen hadra...ale doma jsem sport.hadru(jak tomu teď říkám dala do skříně ani jsem ji neprohlížela nenapadlo mě to .V tom obchodě ji vytáhli z obalu ,ale jen letmo a byla tam tma (obchod je ve sklepě ),takže jsem si nevšimla ,že je ta barva sporťáku trochu jiná (měla být tmavě hnědá ,lesklá a je matná a okrová -hrůza),možná by mi jiná nevadila a neřešila bych to ,ale mě se tato barva úplně příčí.Chtěla jsem se s nimi domluvit ,že to mají poslat ,tak kde to kupovali ,ať jim to vymění ,ale odmítají to ,že to není důvod k reklamaci...je pravda ,že jsem to zjistila po 6 měsících ,když jsem chtěla nasadit sporťák ,ale je to úplně nové nepoužité a měla jsem objednanou jinou barvu.Řekli mi,že když chci jinou barvu ,tak si ji můžu za 4300 objednat ...~o~ ...s tím nesouhlasím a kočár jsem tam nechala ,že si ho nepřevezmu ,dokud mi nedají stejnou barvu .Volala jsem i do Libfinu ,odkud to objednali a tam o ničem nevěděli ,chtěli číslo zamítnuté reklamace ,volala jsem zpět do toho obchodu a žádné číslo pochopitelně neměli ,protože to tam ani neposlali -vymysleli si to !!!!..co si o tom myslíte? mám pravdu?nebo co mám potom dělat ,když mi to za 30 dnů nevymění a nebudou chtít vrátit peníze??
Kdyby to byl můj obchod ,tak bych to asi vyřešila tak ,že bych objednala znovu ten sporťák stejný ..zákazníkovi bych dala tu "hadru v té barvě a tu okrovou prodala jako ..."limitovanou sérii" ,jedinou v ČR ~t~~t~,ale s nima se nedá domluvit ~l~~n~ ~4~ díky za názory ..~x~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.