| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

V hluboké korbě jezdil Honzík i s velkým zimním fusakem do 10ti měsíců, Až na jaře jsem dala do sporťáku. Jednoznačně chválím velká kolečka, vydržel fakt jízdu všude možně, ve sněhu i po horách či v lese, perfektní stabilní. Košík dole vcelku prostorný. Korbička je na nějaké samostatné časté nošení moc velká a težká. Já ale ráda dítko tahám, takže korbičku jsem tahala snad jen jednou , nevyhovovalo mi to. POlohování rukojeti nic moc, ale nevýhoda to pro mne nebyla. Manželovi nevyhovoval materiál rukojeti, radši by nějaký pěnový a ne gumu, mě to bylo jedno. Brzdy tak průměr. Jako nevýhodu vidím horší manipulovatelnost jednou rukou. Takže jako hluboký kočár naprosto perfektní, ale jako sporťák už mi tak moc nevyhovuje, poohlížím se po malém sporťáčku.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.