| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Syn je zamilován do své první učitelky z MŠ.Letos má už teda jinou učitelku, ale jeho láska trvá. Syn se nestydí ani před dětmi prohodit poznámku jak dotyčnou miluje. Současná učitelka mi říkala, že se mu při jeho poznámce o tom jak je dotyčná úžasná děti i smějí.
Ale synek je osobnost,inteligentní, dominantní chlapeček s kamarády, kamarádí s ním i starší děti.Pere se občas, ale není agresivní nebo mstivý. Myslím, že situace, kdy se stává středem pozornosti ustojí.

MMCH dotyčnou učitelku zbožňuje většina dětí, samozřejmě i holčičky, ale můj syn má odvahu na ty občasná prohlášení.

Ona učitelka úžasná je. Mého vzpírajícího se synka vlekla občas do třídy naprosto profesionálně. Zbožňovala jsem ji za to i já :-)Školku zvládal v pohodě, ale občas na mě zkoušel ranní vzpírání, aby zůstal doma.

Nechávám situaci vyšumět.
Zasahovaly byste nějak ?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.