| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já peču tohle linecké, je vyzkoušené a opravdu dobré:

Suchá část: 3 šálky špaldové mouky, 3 šálky kukuřičné mouky, 1 lžíce sušeného sladovitu
Mokrá část: 20dg palmového tuku, 1 vejce, 1 lžíce medového sladovitu

Mokrou část našleháme a postupně přimícháme suchou část. Vypracujeme vláčné těsto. Zabalíme do kikrotenu a necháme odležet. Mezi dvěma mikroteny vyválíme těsto asi 4-5mm silné a vykraujeme vrchní a spodní kolečka. Vrchní kolečko má urpostřed otvor. Vrchní kolečko potřeme rozšlehaným vajíčkem a namočíme v namletých ořechách. Pečeme na vymazaném plechu, až je spodek růžový. Po vychladnutí slepujeme marmeládou bez cukru.

Mně moje šálky vycházejí tak, že přidávám ještě půl kostky tuku. Marmeládu kupuju St.Dalfour, bez cukru znamená, že je slazená koncentrovanou hroznovou šťávou, teď ji měli v Globusu v akci za velmi dobrou cenu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.