Přidat odpověď
Dandy, promiň,já se špatně vyjádřila..Jde o školu, která navazuje na "naši" školku tam se v první třídě předpokládá,že dítě zvládá dvojí osnovy, v první třídě už čte a píše, má větší všeobecný přehled apod..
A máš pravdu v tom,že pokud bych z naší školky chtěla umístit dítě do běžný ZŠ, nudilo by se tam...
Ale nejstaršího jsem měla ve státní školce, vyhlášený a fakt ve škole pak dost bodoval, uměl spoustu věcí navíc a mohli jsme se víc věnovat třeba potlačení nejhorších projevů jeho ADHD a snížený schopnosti ovládání, prostě díky tomu, že byl ze školky "disciplinovanej, vzdělanej, zvyklej na různorodej kolektiv" to měl ve škole i se svou odchylkou jednodušší...
Ale já si nemyslím,že by do školky muselo třeba každý tříletý dítě..Já na svých dětech viděla,že ony školku potřebujou, že se navíc dětskýjo kolektivu nemůžou dočkat.
Kdybyhc ale takový dítě neměla a nemusela nutně ve třecg letech do práce, nervala byhc dítě ve třech násilím do školky.
Spravedlivý by ale bylo,kdyby mělo každý dítě šanci do školky chodit. Každý dítě, který už po kolektivu touží, který se do školky těší a jehož rodiče to potřebujou...
Předchozí