| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já se praxí naučila jednat s lidmi s respektem k nim samým a oni jsou pak vstřícnější. Bohužel, nefunguje to vždy.
Tudíž zde bych asi volila tuto taktiku - zašla za učitelkou a nejprve jí řekla, že chápu, že to dnes není jednoduché, děti jsou divoké, roztěkané, že má velkou zodpovědnost, že se mi líbí, jak s dětmi dělá to a to. Ale - pak bych jí řekla, že si možná už všimla, jaký syn je /řekla bych jí jeho problémy/ a že bych ji chtěla požádat, aby se tomuto jednání /zas bych jí řekla, co mi vadí/ napříště vyvarovala, že zkusíte najít jiné vhodnější řešení, které by třeba mohla aplikovat obecně i na ostatní děti.
Jakmile vidím, že učitelka začíná startovat, uchlácholím ji nějakou pochvalou a pak se vrátím zpět ke svému. Většinou se domluvit dá, když učitelka vidí, že i rodič má zájem s tím něco dělat. Ale málo platný, i učitelka ví, že některý dítě nezlomí násilím. Každý se učí. Chce to dát učitelce najevo, že sice ten určitý trest se Ti nelíbí, ale že chceš hledat nápravu, ale to bohužel potřebuje víc času, nepůjde to ze dne na den.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.