| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

ech, mi to trošku připomnělo Adu, v pondělí jsme byli s kamarádkou a jejím synem (dospělým) v restauraci, Ada (brzy 4 roky) nebyl zcela pro tam jít, ale já věděla, že kluka zase dlouho neuvidím, tak jsme šli, cestou varioval od "chci limonádu a rohlík" přes "nechci nic jíst ani pít", na místě se rozhodl, že nechce být tam, což nahlas křičel a bouchal mě, několikrát jsem mu vysvětlila, že tam prostě pojíme a půjdeme. Jelikož byla zahrádka dost obsazená, nepoužila jsem TPO, protože mi bylo jasné, že některý deprivant (bez urážky) zavolá policii, že mučím dítě, přitom měl celou dobu na krajíčku, potřeboval uvolnit tu prvotní emoci, tedy smutek a nejistotu, kterou překrýval vztekem.
Nakonec se asi po 10-15 minutách uklidnil, vzal si rohlík a přijal limonádu, najedli jsme se, pohrál si s klukem na písku a v klidu jsme zvládli ještě i nákup melouna a hračky.
Za celou dobu jsem ho ani jednou neplácla, protože to prostě nedělal ve zlém, jen nevěděl, co se sebou. Když ho v té chvíli praštím, ublížím mu nafurt.
Jistě, není to případ těch předškoláků, ale připomnělo se mi to~x~ někdy se věci na první pohled mohou zdát divné, myslím, že většina lidí na té zahrádce mě chtěla vykostit a Adovi jednu vlepit, někdy se prostě nedá soudit na první dobrou~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.