| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Pokud se bavíme o dítěti, které má opakované problémy s agresivitou a "teče krev", pak se zakladatelce nedivím, že to řeší.
Jinak nechápu, proč by mě mělo zajímat, zda má cizí agresivní dítě nějakou péči, místo bezpečí mých vlastních dětí. Školka má být místem, kde se děti cítí dobře a ne ohroženě, protože ony si většinou nemohou vybrat, zda tam chtějí nebo nechtějí být. Já jako dospělá si mohu jít, kam chci a vyhýbat se lidem, ze kterých mám strach, dítě je v tomto odkázané na dospělé. Ve škole, kde tchýně učí, se děti opravdu bojí svého spolužáka. Nikdo jejich strach a obavy neřeší. Osobně by mi vadilo tam své dítě denně posílat.
Souhlasím s tím, že by dítě nemělo být nepřijato na podkladě stížnosti jednoho rodiče, ovšem pokud více rodičů současně upozorní na opakovanou agresivitu jednoho dítěte, je to v pořádku. Součástí prevence jsou i informace a vědět o někom něco takového dopředu může zabránit situacím, které ostatní děti ohrožují.
V naší společnosti by se agresivita neměla tolerovat, mezi dospělými se napadání a agrese netoleruje a dotyčný může být trestán, tak nevím, proč nechat napadat děti.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.