O těchto projektech si myslím svoje, před lety jsem se jednoho takového zúčastnila (jako "znevýhodněná" osoba se zdr. omezením)... Přišlo mi to jako takové "zaplácnutí", prostě aby si "odčárkovali", že nějakou akci udělali, ve výsledku to ani jedné z nás (10 účastnic) nepomohlo (napsat životopis, hledat na netu, psát motivační dopis atd. - to vše jsem uměla i před školením). Myslím si, že kdyby se vynaložené prostředky použily na vytvoření třeba jediného místa (alespoň na nějakou dobu), tak alespoň jedna z nás mohla získat nějakou lepší praxi. A tím i větší šanci do budoucna.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.