No - nemyslím si, že by to bylo tak horký - jedna známá, co pracuje roky u policie /je v mém věku/, neumí popoběhnout a sport je pro ni sprosté slovo - něco tak tlustého jsem neviděla a jeden další - nechápu, že ten jeho pupek nikomu nevadí. Jestli takhle vypadají běžní představitelné zákona, tak potěš. Takže pokud to zvládají oni, já se nebojím. O prázdninách jsme se hecovali a všichni vč. mne /a to je co říct, nejsem extra fyz. zdatná/ jsme v pohodě a s rezervou splnili fyz. testy nutné pro přijetí u policie - a bez přípravy.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.