aha, takže ty nejsi schopná vydržet s žádným chlapem, pořídila sis dítě a teď bys chtěla, aby ti to stát platil? Nebo případně, aby když neplatí tobě, tak neplatil vdovský a sirotčí důchod?
Teď budu hodně hnusná, protože jsem osiřela napřed jednostranně, pak oboustranně, od 18 jsem se živila sama a pár let ještě studovala - fakt tě může napadnout, že někomu takovému sebereš sirotčí důchod, případně mu ho budeš ještě závidět?
Zatímco ty si za svou situaci můžeš svou nezodpovědností a nesnášenlivostí sama (protože mi neříkej, že když někdo nevydrží s ŽÁDNÝM chlapem, tak není chyba v něm a ne v těch chlapech), vdovec nebo vdova nemá na vybranou a to osiřelé dítě krom toho ani možnost nějak svou situaci zlepšit.
Můj táta jako vdovec ani nevím, jestli měl nějaký vdovecký důchod, já měla malinký sirotčí, ale životní úroveň, už tak nijak vysoká, nám dramaticky klesla, spoustu věcí jsme si nemohli dovolit (byli jsme třeba pozvaní na svatbu, ale nejeli jsme, protože byl drahý benzín a neměli jsme na svatební dar), přemýšleli jsme, zda koupit mně kabát nebo tátovi zimní boty... táta vstával okolo čtvrté ráno a dojížděl do práce... vydržel to tři roky, pak umřel.
Fakt nemůžu uvěřit obludnosti tvého myšlení. V hitparádě blbých dotazů je ten tvůj horký kandidát na skokana roku.
.