| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Štěpánko,kdyby moje dítě něco provedlo,tak ze všeho nejdřív budu chtít od učitelky i od dítěte vědět co provedlo a proč to provedlo,a ne,že mi dítě nepřijde domů,jelikož učitelka se rozhodla nechat ho po škole.A za druhé,se sedmou hodinou ranní by u mě učitelka opravdu neuspěla.Ty by jsi nechala např.devítileté dítě jet samotné do školy v pět hodin ráno,aby v sedm bylo ve škole?Nebo by sis kvůli takovému požadavku učitelky koupila auto,motorku,zaplatila čtyři stovky za taxíka do města,tam dítě v půl sedmé odvezla,a čtyři stovky zpátky,aby jsi se dostala domů zase ty?Nebo by jsi s dítětem vyrazila ráno v půl šesté pěšky,aby stihlo za tu hodinu a půl dojít do školy a ty jsi pak vesele šlapala další hodinu a půl zpátky,případně by jsi jela s ním v pět ráno chodit ty dvě hodiny po městě?Či by jsi požádala krajské úřady,aby do vesnice,kde bydlí 30 lidí,zavedli autobus,který by jezdil do města na sedmou hodinu ráno,aby se tam děti dostali,když mají být zrovna po škole?Mě by tohle moc zajímalo,jak by jsi to řešila.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.