| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Chtějí po vás učitelé, aby jste dítěti podepisovali každý týden žákovskou knížku? Já dneska dostala od učitele sodu, že jsme několik týdnů nepodepsali žákovskou knížku, přestože syn je jedničkář a bezproblémový. O známkách máme přehled, dítě hned hlásí samo od sebe, co ve škole mělo za známky. Nosí domů podepisovat oznámkované písemky nebo diktáty, podepisuju mu všechny domácí úkoly. Přiznávám, že jsem se cítila dost trapně, jako neschopná matka, která nemá zájem o dítě a celý den na to musím myslet jak asi v očích toho učitele vypadám, jestli mě propírali ve sborovně, když mi kvůli tomu volal ze školy. Určitě to tam na přetřes přišlo.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.