Přidat odpověď
Či v čem je háček?
Zakládám téma a po dlouhé době se mi nechce plevelit. Je konec září a už jsem vyšťavená, po práci a po všech vlastních povinnostech denně klidně dve hodiny doučuju syna - chápe normálně, ale co by měl být domácí úkol, opakování, to kolikrát vůbec neumí, ani ťuk. Už jsem vyštavená, ted děláme úkol z ČJ už dvě a půl hodiny a krásné teplé slunečné odpoledne je v prd-li. Kolikrát se ani nedostaneme ven. Navíc je to neefektivní, protože odpoledne už je syn unavený, nesoustředěný, já neumím učit a taky už jsem utahaná a mám před sebou ještě spoustu další práce - přesto to nakonec pochopí a postupně to nacvičíme, a prostě to pak norrmálně umí. TAK V ČEM, JE , DO PRD-LE PROBLÉM, ŽE TO ASPOŇ TROCHU NEUMÍ UŽ ZE ŠKOLY? Jak mám odlišit, co je jeho chyba, že to neumí, a co je neschopnost učitelky? Ještě za mnou není září, já už jsem vyšťavená, nemám na nic jinýho odpoledne čas, vzdala jsem svoji jedinou aktivitu, jeden podvečer v týdnu cvičit, a nejak začímám mít dojem, že bych měla mít nárok na část učitelčina platu. Podotýkám, že úkolů mají víc , nebo jeden ale dost dlouhý.
Předchozí