| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

hmm, tak u nás děti jezdí "na lyžák" a na lyžák - ten v uvozovkách je pro první stupeň (doplněn zájemci ze stupně druhého, jenom tak kdo má z různých tříd chuť, ten jede, lyžovat učí učitelé). ten normální bývá pro sedmáky a vedou ho instruktoři lyžování... bohužel letos, když je holka v sedmičce, nakonec není, protože se přihlásilo málo dětí ~:( a pro první stupeň už je naplněný. takže povinný není. "povinné" je na prvním stupni plavání a brusle (místo hodin tělocviku) - teď už si nějak nemůžu vzpomenout, jak je to s plaváním, ale ty brusle jsem řešila zrovna letos, jako rodiče jsme si je museli odsouhlasit, protože ty jsme platili (děti chodí bruslit na nedaleký zimní stadion).

jinak na lyžích se vedou sjezdovky a snowboard (sjezdovky se dají ve škole zapůjčit zdarma, jsou tam vyřazené lyže z darů od rodičů... brusle zrovna tak) a sedmáci mohli mít letos k zapůjčení i snowboard.

běžkovat byly děti předloni, v Chuchli na závodišti, běžky jsem holce určitě nesháněla, nějak si je zajistila škola... ale byly tam jenom páté třídy a mám pocit, že to bylo jenom proto, že zrovna bylo dost sněhu, že to není pravidlem. no, teď mám v páté další dítě, tak uvidím, jestli se to zopakuje ~:-D

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.