| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dřív to nebylo lepší.... tím bych neargumentovala.
Já jsem šťastná, když děti využívají svojí fantazii a dělají něco podle svého. Takže máme dva dny sice zabarikádovanej sprcháč(máme se kde mýt, tak to není krize), protože tam mají domeček a tím pádem nastěhovanej skoro celej pokoj, ale měly možnost vypnout přijímače a dělat si něco po svém. Nevím, jak dříve, v klášteře jsem nebyla, ale nikdy jsem nechodila do školky a dětství strávila venku s kamarádama. Moji rodiče neměli moc tucha, kde zrovna jsem, ale nikdo mi nic moc neorganizoval(ve smyslu naplánování týdne hodinu po hodině). Zase mě rodiče nikdy nepodpořili ve hře na nástroj, výtvarce nebo tanci, to mi trochu chybí, ale cestu jsem si později našla.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.