| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

katko, no a tím jsi narazila na zásadní problém - neslyším to. já ty rozdíly prostě neslyším. já neslyším, co po mně učitel chce vyslovit, neslyším rozdíl mezi tím, co jsem mu řekla a co chce, abych mu řekla ~d~ vždycky mi přišlo, že mě zbytečně buzeroval, protože jsem přece naprosto jasně vyslovila to, co on chtěl. no, vzhledem k tomu, že jsem tenhle problém měla u všech lektorů, tak asi bude chyba spíš v tom, že to fakt neslyším, než že by oni byli blbí a zasedli si na mne, že jo.

hele, ono když na to přijde, já jsem zjistila, že jsem za určitých podmínek schopná jazyk vnímat. jako třeba jsem u známých v Rakousku, po nějaké době se aklimatizuji a pokud oni respektují, že na mne musí mluvit pomalu a zřetelně, tak já i chápu, co mi chtějí říct. nerozumím jim ve smyslu, že bych dokázala přeložit, co mi řekli nebo nedejbože, že bych jim dokázala odpovědět. ale pochopím, co mi chtějí říct. zrovna tak jsem schopná se vžít do anglického poslechu. jako pokud poslouchám pravidelně. ale zase nejsem schopná to přeložit nebo anglicky reagovat.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.