| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Žluťásku,
vím to...
A k tomu skvělá....já nepsala, že je skvělá, protože umí manipulovat s lidmi...ale zase na druhou stranu holce hodně pomohla tam, kde nic nezmohla její předchozí třídní, která byla ale skvělá v těch ostatních věcech....učitelka s dlouhou praxí, ale s touhle třídou si neporadila, otevřeně mi to přiznala, že se jí to ještě nestalo...
Takže pro mě je na tom skvělé to, že už se mi holka nebojí chodit do školy, že i když není zrovna oblíbená, tak je součástí třídy a nidko si nedovolí jí ubližovat. Ono loni se tohle nedělo, protože těch divných dětí bylo ve třídě víc, pozornost těch, co dělají problémy, se rozptýlila, ale jeden kluk propadl, dvě děti odešli...a najednou v tom byla naše P. sama....
Něco učitelka věděla, tak to řešila, něco jsem jí pak řekla já....zapracovala na tom a stav je, jaký je....a protože vím, že by tohle zdaleka neudělal každý, a nejen neudělal, ale ani nedokázal....někdy musí přijít pomoc zvenčí, i od toho jsou PPP....
Takže to tak prostě je...dokonce si myslím, že je dobrá i co do výkladu....tedy že matiku vysvětlit evidentně umí....
Ale s tím ostatním prostě mám problém ~d~. A jak jsem psala, tak víceméně sama, takže....chci pryč...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.