| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

I my podpisujeme.

Posledně jsem se dcerce podepsal ze srandy zezadu na žákovskou, jako že tím je už podepsáno opravdu všechno vevnitř... Fakt mám chuť to podepsat všechno svorkou na každé stránce dopředu.

Když má dcera třeba tři cvičení z NJ, tak se musíme podepsat u každého. Já už se podepisuju hlavou dolů, naležato, ještě zkusím pozpátku a se srdíčkem ... Mně ta jejich škola tak s.r.... 6 a víc písemek týdně, když přijde po nemoci, tak ještě ty staré, jedna učitelka ZÁSADNĚ zkouší dítě první den po nemoci z toho co bylo v době nemoci. Naše dcera už to věděla, tak dostala jedničku... Ale je to na ránu.

Normálně, a tato výchovná "poradkyně" (naštěstí už končí), tam doporučila mamince, jejíž dceři tam sypou třeba odpadky do tašky a ničí věci, že si to dcera musí ohlídat sama... Naštěstí se dostaly i s třídním do rukou zástupce, našeho učitele z 1. stupně a ten je dal trochu do latě...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.