| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Sloužím pro pobavení všem sousedům a možná i veškeré zvěřině v okolí, ale miluju to.

MMCH, moc ráda čtu podobné Tvoje příspěvky... dost se v nich naleznu a je to vždycky zábava.

Tak před třemi roky jsme "drsně" vyrazili na běžky jen s manželem - "běžkujeme" na velmi specifickém místě, kde je to prostě do "drsného kopce" a klima změněno během pár metrů. Prostě hory.

Takže jsme si vyjeli, či vyrazili, abychom tak 150 metrů pod Chajdou zjistili, že předtím to byl takovej prašánek a pak pod ním souvislá vrstva ledu.
Oba jsme se hecovali, vzájemně vytahovali, že to dáme, po kilometru jsme zjistili, že se radši vrátíme ... a dorváno rukama... druhý den byl problém zamíchat si i cukr v čaji :-D

Pak další rok, už poučení, manžel dal znalecky prst do sněhu, namazal na lepivý sníh, abych 4 x spadla cestou do kopce (jsem měla zespoda na běžkách něco jako chůdy)
a pak to vůbec nejelo... a další kilometr nebo dva mi vysvětloval, jak to příště musíme vzhledem ke klimatickým podmínkám - v půlce přemazat.

Ovšem mezitím jsme museli přejet sjezdovku. To byla moje jízda století, plán byl přes sjezdovku šikmo, pak jsem nějak chytla "stopu" a dosud jsem ráda, že jsem se cestou nezabila, ale myslím, že jsem mnoha sjezdařům vyrobila kus těžkých chvil a těm, co seděli v bufáči - slušnou grotesku.

Takže mé vzpomínky na běžky i aktuální - jsou prostě veselý.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.