Přidat odpověď
Víš Monty, já rozumím, že takhle jde zocelit dítě a některé z toho vyjde jako vítěz. Ale mé dítě bohužel z toho vítězně nevyšlo, naopak. Řešili jsme v druhé třídě šikanu a pak jsem sama zažádala o radu PP, protože dýl jsem se na to nedokázala koukat a obrnit ho životem nechtěla nechat, protože tohle nemohl zvládnout dobře a byla jsem sama blbá, že jsem mu tu pomocnou ruku nepodala dřív. Věřila jsem učitelce, ale na další schůzce jsem z ní měla trak divný pocit, že jsem ráda, ře mě nezklamal a PP mi potvrdila, co jsem tu psala již včera. Je to introvert, velice chytrý, ale zdemotivovaný a odrazilo se to za ty dva roky na něm. Chtěla jsem přestup, ale naštěstí změna učitelky a světe div se, bude mít samé jedničky a že je divnej, mi neřekl nikdo, naopak, je hloubavý a snad i premiant. A má už i kamaráda. A to je pro mě nejdůležitější, že už nemusím řešit jeho smutky, co si sám o sobě myslel a ta učitelka a děti ho v tom potvrzovaly, že je hloupý...To mi vadilo a jsem ráda, že se jeho sebevědomí lepší.
Předchozí