| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Řekla bych, že těch motivací je velká fůra různých a asi všechny jsou vedeny snahou zajistit pro dítě to nejlepší. Akorát názory na to, co je nejlepší, se různí. Já osobně si myslím, že když mám zcela "běžné dítě", je zbytečné je vláčet do nějaké vzdálené nebo drahé školy jen proto, že je "alternativní", raději dám přednost "praktickým důvodům" a dám ho do nejbližší, když tedy nemá vyloženě špatnou pověst. Ale evidentně jiní rodiče to vidí jinak (možná na základě vlastních špatných zkušeností s "normální" školou, ale klidně i třeba z důvodu "prestiže", "módnosti" a samozřejmě případně s ohledem na "odlišnost" dítěte). Moje častá osobní zkušenost s "alternativními" rodiči je, že čím víc se věnovali výběru školy a objeli široké okolí (v Praze je výběr fakt veliký), tím byla větší pravděpodobnost, že stejně nakonec s pracně vybranou školou nejsou spokojení a buď si "jen" stěžují nebo dítě ještě v 1. třídě stěhují jinam. Udělala jsem si z toho závěr, že se jedná často o typy, které prostě mají tak vysoké nároky (ať už v jakémkoliv směru), že je téměř nemožné jim vyhovět.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.