Přidat odpověď
Koliesko, zkusím ti to vysvětlit ještě jednou, ale už naposledy. Stejně myslím, že nebudu úspěšná, protože kdo nechce, nepochopí.
1) Ne každý platicí klient dodržuje konzultační hodiny, navíc občas jsou problémy, které prostě do další vypsané konzultační hodiny nevydrží. (Něco zapomene, potřebuje, abych mu půjčila), nese peníze na divadlo (když vybírám v hodině, obírám platicí klienty o čas na výuku ), donáší mimo svoje vyučování zapomenuté práce, třídní knihu, kterou někde zapomněli,apod.
2) Neříkám, že jsem chodila pravidelně do všech hodin pozdě, můj příklad s 2. patrem sousední budovy byl extrém u tvou tříd, tj. 6 hodin týdně. Ale pokud je škola tak velká jak jsem zmiňovala, tak prostě pokud potřebuju dojít do kabinetu, vzít druhou (už předem nachystanou hromádku na další hodinu), někdy dokonce mezitím ještě zajít na záchod, tak mi i bez dozoru 5 minutová přestávka nestačí. A to jsem ještě nezmínila to, že neodcházím z hodiny přesně se zvoněním, ale dořeším, co po mně ještě platicí klienti chtějí, zamykám učebnu (tj. čekám, že si platicí klienti sbalí své věci a konečně vypadnou) a pak teprve můžu zakleknout do bloků a sprintovat do kabinetu.
Předchozí