| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

"No ten kartáč jsi nedostala od všech, třeba já jsem celkem dobře chápala, co tě k té akci vedlo."
- já jsem nepsala že od všech, ale několik nicků tehdy bylo celkem dost militantních
- jsem ráda že jsi mě chápala

"když chce někdo moje prachy, má mít tolik slušnosti, že mi řekne, na co je použije, to je celý"
- to si myslím taky, ale manžel se domníval, že je vhodnější nechat si cesty do školy na závažnější příležitosti, abych nebyla za notorického prudiče

"Já bych prostě automaticky předpokládala, že to popletlo dítě a automaticky bych nutila dítě, ať dodá chybějící informace, nedodalo-li by, lámala bych je z učitelky já."
- dítě to nepopletlo, přineslo předtištěný lísteček

"Sám o sobě fakt, že koupím knížku za sto pade, kterou si ve škole přečtou a zrovna mýmu dítěti se líbit nebude, za tragickej nepovažuju."
- já už jsem spíš naštvano/unavená z celkové situace ve škole, (ne)komunikace s rodiči je jen jedna z nich
(jestli si pamatuješ mé téma o nezapsaných známkách v ŽK, tak si možná dovedeš představit, jak to tam asi vypadá...)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.