Přidat odpověď
Yuki,
to je verze toho ze SPN, co mám já....akorát ten můj je bílý, ale je to totéž, koukala jsem na to v knihkupectví. Z toho se učila číst moje nejstarší.
Ten je právě strašně nezáživný co do činností...je to prostě jen čtení. Sem tam vezmu nějaký článek na doplnění k tomu našemu, protože v tom SPN jsou ty články delší už před probráním všech písmen (někdy je to výhoda, někdy nevýhoda). Slabikář od Nové školy, Didaktisu a Lili a Vili je dělaný nejen jako knížka, ale i jako zásobník různých her, manipulací s textem, písmeny, slovy, je to pracovní učebnice, do které se i dost píše....v Nové škole navíc s důrazem na čtení s porozuměním, v Lili a Vili zase s větším prostorem pro rozvoj sebevyjadřování....no a ta Nová škola je právě fajn i graficky, Didaktis je moc barevný, Lili a Vili zase takový mdlý (a dost brzy dost malá písmena)....
Plus od Nové školy je ještě vymakaná metodika a to už pak snad ani nejde učit nezábavně...i když nejsi talent na nějaké vymýšlení her a tak, tak s tímhle to ty děti baví...pro začínajícího učitele ideální, pro zkušeného ulehčení hlavně v tom, že má z čeho vybírat.
Předchozí