Přidat odpověď
12 letá dcera zase přišla s geniálním nápadem: Nechat si udělat tunely v uších.(takové ty kravské náušnice, které vytvoří v uchu obří díru). Prý kamarádka, co je jen o rok starší si to nechá udělat a maminka jí to dovolila.
Docela v klidu jsem jí to rozmluvila. "Jen si představ, že s takovýma kravskýma ušima přijdeš žádat o nějakou dobrou práci..." Sama uznala, že je to blbost a už to nechce.
Docela běžně vídám, že známí chodí s 16 letými dětmi do tetovacího salonu a nechávají je tetovat.
Co si o tom myslíte? Co dětem dovolit a co už je moc?
Za mě: Vlasy dorostou a barvy se vymyjí. To ale neznamená, že si ve 12 bude moct udělat pankáče a nabarví ho na růžovo.
Náušnice se dají vyndat a dírky zarostou...to ale neznamená, že jich bude mít v uších 30 a k tomu další v obočí, v nose a v jazyku.
Co se týče tetování, tak to je na stálo a hrozně špatně se dává pryč. Mamka viděla, nějaké video, kde holka žádala o práci. Na pohovoru byli nadšeni a práci měla v kapse. Když ale sundala svetřík a viděli její pokérovné ruce, řekli, že si to ještě rozmyslí. Práci nedostala.
Ty tunely, to je děs. To mi nikdo nerozmluví. Nechat si zmrzačit uši z mladické nerozvážnosti, mi připadá nesmyslné.
Předchozí