Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Rychlá rajská omáčka

Autor: Lendara , 5.4.2007

hovězí maso nebo masox,cibule,  bobkové listy, nové koření, tuk, hladká mouka, rajský protlak, kečup, případně čerstvá rajčata, cukr, ocet, mletá skořice


Postup:


Vývar = v osolené vodě vaříme do měkka hovězí maso s cibulí, bobkovým listem, novým kořením.(přípaně hovězí maso nahradíme masoxem,pak ale vynecháme sůl). Zvlášť uděláme jíšku(tuk + hladká mouka) a scedíme na ní vývar, povaříme přidáme rajský protlak + kečup(případně pouze kečup nebo rozvaříme čerstvá rajčata a scezený protlak použijeme místo kupovaného).Krátce povaříme,dochutíme cukrem+octem(dle chuti), případně solí, pokud je potřeba a přidáme na špičku nože mleté skořice.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Zobrazeno doposud 678 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.