Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Zdravý kapr

Autor: cerven05 , 14.11.2006
Ingredience


  • 4 porce kapra

  • sůl

  • citrónová šťáva

  • 2 lžíce hladké mouky

  • 2 lžíce rajčatového kečupu

  • 2 dcl zakysané smetany

Postup

Porce kapra pokapeme citrónovou šťávou a necháme chvíli odležet. Podlijeme je trochou vody, osolíme, přidáme kečup a dusíme. Měkké porce vyjmeme, šťávu zahustíme moukou rozmíchanou v trošce vody a povaříme. Pak vmícháme smetanu, omáčku uvedeme do varu, přidáme porce kapra a prohřejeme je.
Smetanu lze nahradit něčím dietnějším podle chuti.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 237 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.