Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Kuře Malika Káfúra

Autor: cerven05 , 16.11.2006
Ingredience:


  • kuře

  • cibule

  • česnek

  • olej

  • bobkový list

  • tymián

  • mletá skořice

  • mletý zázvor

  • práškový cukr

  • vejce

  • pepř

  • sůl

Postup:

Kuře očistíme a vykostíme. Nakrájíme na menší kousky a na oleji prudce osmažíme. Kousky kuřecího masa vyjmeme a na zbylém oleji osmahneme větší množství nasekané cibule dozlatova. Přidáme veškeré koření a drobně nasekaný česnek, podlijeme vodou. Jakmile začne voda vřít přidáme osmahnuté kuřecí maso. Zmírníme oheň a pozvolna dusíme. Pokud možno, tak už nepodléváme, aby vznikla hustá omáčka.


Vejce uvaříme natvrdo a nakrájíme je na malé kousky. Servírujeme s rýží posypané pokrájenými vejci. Je vhodné doplnit toto jídlo zeleninovým salátem.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 1836 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.