| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Otázka Odpověď

Alergie a mléčné výrobky

3.5.2002 22:42:27   jarmusha
Vazena pani Kovarova, manzel je alergik a tak se snazim u naseho syna dodrzovat hypoalergenni stravu. Zatim je stale kojen, k obedu davam fenyklovy caj ci redene stavy (mrkvova, jablecna, hroznova). Dale ji ovocne presnidavky, zeleninu (mrkev, brambory, fenykl, brokolice,ryze, kukurice), maso (kureci, kruti, bio-hovezi, libove veprove), zloutek a cerstve ovoce (jablka, hrusky, banany).

Jsem si vedoma toho, ze jeho jidelnicek neni nijak zvlaste pestry, ale udaje o podavani lepku a mlecnych jogurtu se velmi ruzni (u lepku jsem se setkala s udaji 8 mesicu i 1 rok, u ml. vyrobku nekdo doporucuje od 6 mesicu, nekdo az po prvnim roce...) a ja bych nerada predcasnym podanim udelala chybu.

V jedne Vasi odpovedi jsem se setkala s vyrokem: "mléčné výrobky mají velkou snášenlivost co se týče alergií..." - abych pravdu rekla, nerozumim presne, co tim myslite. Domnivate se, ze mlecna bilkovina napr. v jogurtech je natolik premenena, ze je z hlediska moznemho vyvolani alergie neskodna? Doporucila byste mi zacit Davidkovi pridavat do stravy jogurty a potraviny s lepkem nebo mohu jeste dva tri mesice pockat?

Moc dekuji za odpoved.
Názory k dotazu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.