| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Otázka Odpověď

Re: Rýžová kaše, maso, sůl

25.3.2003 17:50:33   Lada Kovářová
Milá Šárko,

zda zvolíte kaši instatní nebo klasicky vařenou je pouze otázka jednoduchosti přípravy. Nejlépe je střídat kaše instaní a domácí. V játrech a dalších vniřnostech se shromažďují zbytky škodlivin a proto nejsou pro malé děti příliš vhodné. I dospělí by měli vnitřností konzumovat pouze v malé míře. Vývary z kostí a vniřností, kterými se děti dřívě hojně krmily už od velmi útlého věku dnes nahradily zeleninové vývary nebo vývary z libového masa apod. Pro děti je kromě bílého masa vhodné i maso telecí (pouze kýta). O soli a jiných nevhodných přísadách v komerčně vyráběných výživách jsem již psala, řešení je nekupovat je nebo se smířit s tím, že je obsahují. Některé maminky je také míchají půl na půl s domácí stravou, čímž se právě to množství soli nebo cukru sníží. Jejich podávání bych volila v časové tísni.

Hodně úspěchů
Názory k dotazu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.