| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Otázka Odpověď

Re:Hypoalergenní mléka

1.3.2001   MUDr. Tomáš Jirkovský
Hypoalergenní mléka snižují riziko alergie svým složením, především tím, že mají mléčné (kasein-syrovátkové) bílkoviny hydrolyzované, obsahují méně, nebo vůbec žádnou laktózu. Neobsahují lepek, sacharózu a škrob. Je jasné, že se jednotlivá mléka různých výrobců liší. (např. BEBA H.A. má hydrolyzovanou jen syrovátkovou bílkovinu) Z toho plyne, že nemají zachován poměr kaseinu a syrovátky.
Podrobnější informace o složení hypoalergeních mlék a jejich porovnání s ostatními mléky je možno získat z propagačních letáků jednotlivých firem. Ty je možno získat buď v lékárně nebo u vašeho dětského lékaře.

Dr Jirkovský
Názory k dotazu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.