| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Lasagne po Moravičansku

Velikost pekáčku - 33 x 23 cm.
Lasagne po Moravičansku
Suroviny:kuřecí prsa (balení po 3) • listové těsto • špenátový protlak 400g • 2 vejce • 3 bílky • cca 2 dcl mléka • sůl • koření (já dala Gyros, Kari, Provensálské bylinky) • česnek (dle chuti)
Postup:Maso nakrájet na kostičky, orestovat na pánvi na oleji, okořenit, osolit. Přidat špenát. Až se rozpustí přidat mléko s rozšlehanými 2 vejci a prolisovaný česnek. Směs dosolit podle chuti.

Dno pekáčku vymazat olejem. První placku těsta rozválet podle velikosti pekáčku, vložit do něj a nahoru rozprostřít půlku masové směsi. Pak vyválet druhou půlku, tu položit nahoru a na ni rozprostřít druhou část směsi.

Pekla jsem v předehřáté troubě na 180°C odkryté, aby se vypařila přebytečná šťáva ze špenátu. Chvíli na horkovzduch a potom na horní a dolní pečení.

Mezitím ušlehat sníh z bílků s trochou soli a když je jídlo skoro dopečené - podle barvy těsta - rozprostřít sníh nahoru a dopéct na horní pečení.
Vložil:

*zářiovky - správce

ZÁŘIOVKY 2011
Datum:2.5.2011 16:19:02
Názory k receptu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

Žádné fotky k receptu zatím nejsou. Přidejte je vy!

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.