| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Jablečno-jáhlovo-pudinková svačinka

Postup:Nakrátej oloupaná jablka, dej je do hrnce s trochou vody, spař 2x jáhly vařící vodou, pak přidadej k jablíčkům. Mně chutná přidat ještě 1 banán, ale nemusí být. Pokud nedáš banán, tak jablka trochu oslaď, nebo přidej med podle chuťi. Je třeba to vařit tak 15 minut (pozor aby se nevyvařila voda, jáhly hodně vsáknou cca 100g/100ml). Ke konci si smíchám pudinkový prášek s mlékem a vliju do hrnce, chviličku povařím. Rozmixuj tyčovým mixérem, můžeš přidat trochu skořice nebo citrónu, případně doslaď. Hotovo. Měla by to být takový kaše, která po vychladnutí ztuhne. Můžeš ozdobit oslazenou šlehačkou, nebo šlehaným tvarohem s cukrem, nebo jen tak
Vložil:

*Mikulka+3 ratolesti

Jituška a Vlastíček
Datum:12.11.2011 20:54:02
Názory k receptu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

Žádné fotky k receptu zatím nejsou. Přidejte je vy!

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.