Suroviny: | Vepřové kostiZelenina do polévky • Nadrobno nakrájené brambory • Hrubá mouka • Sůl • Žloutek |
---|---|
Postup: | Vepřové kosti vaříme s polévkovou zeleninou. Přidáme nadrobno nakrájené brambory. Z hrubé mouky a žloutku vyrobíme hustou hmotu těsta, která se dá drobit, a nachystané drobení přidáme do polévky. Dochutíme pomocí maggi–klasik, osolíme dle potřeby a vše dovaříme. Dobrou chuť! Romsky:O kokala thovas te tadžol la žeľeňinaha. Sar pritado, čhivas andre o gruľi. Le jarestar he le žoltkostar keras zoralo chumer. O chumer nadrobinas pro koterora a čhivas andre zumin. Mukhas savoro te dotadžol. Čhivas magi, lonoro. No chan, čhavale! |
Vložil: | Romčátka Projekt Naše romské dítě |
Datum: | 25.8.2008 12:57:27 |
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.