Suroviny: | 100g polotvrdy syr(v Bulharsko se pouziva kasával)Ja jsem pouzila Ejdam • 100g balkansky syr • 200ml bileho yogurtu - Hollandia • 200g sadlo • 1 lzicku jedle sody • kolem 500g hl. mouky(testo musi byt mekke) |
---|---|
Postup: | Nastrouhajte syry, sodu rozmihajte s yogurtem a pridajte ji, potom sadlo a nakonec po castkach mouku. Hotove testo rozdelime na 3 a dame do lednicky na hodinu. S kazde casty rozvalime plat - 3mm tenky a s radylkem rozkrojime na 8 trojuhelniku, ktere zadelame na male rohlicky. Muzete namazat zloutkem a posipat sesamem, kminem nebo makem.Peceme v predehrate troube na 200(horny - dolny ohrev) nebo v multyfunkcny troube na 180C. Nesmite je pripalit aby ne byli tvrdy |
Vložil: | Veru&Honzik03&Viki12&Kubik14 Novákovic rodinka |
Datum: | 24.9.2008 20:46:02 |
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.