Suroviny: | 120 g pekingského masa (1,5 balení)1,25 L vody na základní úpravu200 g směsi mražené zeleniny s kukuřicí3 Ižíce másla,2 Ižíce škrobové moučky1 póreksůl, špetka kari koření |
---|---|
Postup: | Pekinské maso připravíme podle základního předpisu. Vychladlé hosmícháme se škrobovou moučkou a zvolna opečeme na másle dokřupava. Ke konci přípravy přidáme na kolečka nakrájený pórek, opečemea vložíme zeleninu, kterou jsme předtím povařili v osolené vodě,okořeníme, krátce ješte s masem opečeme a nakonec přidáme lžícimásla.V období letního lehkého stravování podávame bez přílohy,případně se hodí brambory, nebo rýže. |
Vložil: | Veru&Honzik03&Viki12&Kubik14 Novákovic rodinka |
Datum: | 24.9.2008 20:57:54 |
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.