Suroviny: | 0,5 kg bramborových noků250 g kuřecího masa2 stroužky česneku200 g listového špnátu Bonduelle1 smetana ke šlehání1 vajíčkobazalka, sůlkousek taveného sýra |
---|---|
Postup: | Kuřecí maso nakrájejte na menší kousky a dejte ho (nesolené! - aby vám nepustilo všechnu šťávu a nebylo potom vysušené) zprudka opéct na pánvi.Noky připravit podle návodu.Do stejné vody, ve které jste uvařili noky, ponořte listový špnát a krátce nechte přejít varem. Špenát potom slijte přes sýto a přidejte ho do zapékací mísy k nokům.Opečené kuřecí maso můžete posolit, posypat bazalkou a přidat i s nadrceným česnekem do zapékací mísy k nokům a špenátu.Nakonec ve smetaně ke šlehání rozmíchejte vajíčko, můžete ještě trochu osolit, a nalijte to na noky. Vše promíchejte, zasypejte nastrouhaným sýrem a dejte zapéct. Jídlo je hotové, když se vám okraje začnou barvit dozlatova. |
Vložil: | Veru&Honzik03&Viki12&Kubik14 Novákovic rodinka |
Datum: | 25.9.2008 20:43:15 |
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.