| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

ZAPEČENÉ NOKY SE ŠPENÁTEM

Suroviny:0,5 kg bramborových noků

250 g kuřecího masa

2 stroužky česneku

200 g listového špnátu Bonduelle

1 smetana ke šlehání

1 vajíčko

bazalka, sůl

kousek taveného sýra
Postup:Kuřecí maso nakrájejte na menší kousky a dejte ho (nesolené! - aby vám nepustilo všechnu šťávu a nebylo potom vysušené) zprudka opéct na pánvi.

Noky připravit podle návodu.

Do stejné vody, ve které jste uvařili noky, ponořte listový špnát a krátce nechte přejít varem. Špenát potom slijte přes sýto a přidejte ho do zapékací mísy k nokům.

Opečené kuřecí maso můžete posolit, posypat bazalkou a přidat i s nadrceným česnekem do zapékací mísy k nokům a špenátu.

Nakonec ve smetaně ke šlehání rozmíchejte vajíčko, můžete ještě trochu osolit, a nalijte to na noky. Vše promíchejte, zasypejte nastrouhaným sýrem a dejte zapéct. Jídlo je hotové, když se vám okraje začnou barvit dozlatova.
Vložil:

*Veru&Honzik03&Viki12&Kubik14

Novákovic rodinka
Datum:25.9.2008 20:43:15
Názory k receptu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

Žádné fotky k receptu zatím nejsou. Přidejte je vy!

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.