Suroviny: | > přesnídávka> na 1 porci od 10. měsíce 150g plnotučného jogurtu1 lžička oleje1 lžíce cukru40g instantního rýžového šlemu80g čerstvých nebo zmrazených malin |
---|---|
Postup: | Smícháme jogurt s olejem, cukrem a rýžovým šlemem. Maliny opláchneme a přebereme, příp. necháme rozmrazit. Propasírujeme je přes síto a šťávu vetřeme do masy. Tu pak mixérem rozmixujeme na jemnou kaši. Směs nalijeme do formičky o obsahu 250ml a odložíme na 6hod do chladničky. Pak ji vyklopíme. TIP! Pokud je vaše dítě zvyklé na teplá jídla, můžeme pudink připravit i teplý. Pak je ale měkčí a lze jej servírovat jen na talíři a nelze jej vyklopit. |
Vložil: | Veru&Honzik03&Viki12&Kubik14 Novákovic rodinka |
Datum: | 30.9.2008 5:44:02 |
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.