| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

MALINOVÝ PUDING

V jedné porci přibližně 1527 kj/365 kcal, 8g B, 10g T, 60g UH
Suroviny:> přesnídávka

> na 1 porci od 10. měsíce

150g plnotučného jogurtu

1 lžička oleje

1 lžíce cukru

40g instantního rýžového šlemu

80g čerstvých nebo zmrazených malin
Postup:Smícháme jogurt s olejem, cukrem a rýžovým šlemem. Maliny opláchneme a přebereme, příp. necháme rozmrazit. Propasírujeme je přes síto a šťávu vetřeme do masy. Tu pak mixérem rozmixujeme na jemnou kaši. Směs nalijeme do formičky o obsahu 250ml a odložíme na 6hod do chladničky. Pak ji vyklopíme.

TIP! Pokud je vaše dítě zvyklé na teplá jídla, můžeme pudink připravit i teplý. Pak je ale měkčí a lze jej servírovat jen na talíři a nelze jej vyklopit.
Vložil:

*Veru&Honzik03&Viki12&Kubik14

Novákovic rodinka
Datum:30.9.2008 5:44:02
Názory k receptu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

Žádné fotky k receptu zatím nejsou. Přidejte je vy!

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.