Suroviny: | > bezlepková> na 1 porci 100g karotky20g prosných vloček1 malý žloutek1 malé jablko2 lžíce pomerančové šťávy1 lžička másla nebo oleje z klíčků |
---|---|
Postup: | Oloupanou karotku nakrájíme na malé kousky, ve 150ml vody ji přivedeme k varu a vaříme při mírné teplotě 15min. Přisypeme vločky a přidáme žloutek. Kaši za stálého míchání povaříme a odstavíme z vařiče. Omyté a oloupané jablko zbavíme jadřince a nakrájíme na malé kousky. Kousky jablka společně se šťávou přidáme do kaše a rozmixujeme na jemnou kaši. Kaši důkladně promícháme s máslem nebo olejem. |
Vložil: | Veru&Honzik03&Viki12&Kubik14 Novákovic rodinka |
Datum: | 30.9.2008 5:54:23 |
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.