| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

KEDLUBNOVÁ KAŠE

V jedné porci přibližně 748 kj/179 kcal, 6g B, 11g T, 12g UH
Suroviny:> na 6 porcí

2 kedlubny

500g cuket

300g brambor

50g másla

4 žloutky
Postup:Kedlubny oloupeme a rozkrájíme na kousky, jemné lístky dáme stranou. Cukety oloupeme, odřízneme konce a nekrájíme je na plátky na prst tlusté, oloupané brambory na kostky. Rozpustíme polovinu tuku a na něm podusíme kedlubny, cukety a brambory. Přidáme 0,1l vody a vše pod pokličkou podusíme 15min. kedlubnovou nať opereme, lístky otrháme, přidáme je po 15min k zelenině a vše povaříme dalších 5-10min. Zeleninu rozmixujeme, přidáme zbylý tuk a žloutky.

Rozdělíme na porce a zamrazíme. Před podáváním ještě jednou povaříme.
Vložil:

*Veru&Honzik03&Viki12&Kubik14

Novákovic rodinka
Datum:30.9.2008 5:54:48
Názory k receptu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

Žádné fotky k receptu zatím nejsou. Přidejte je vy!

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.